Wandornamenten

/Wandornamenten
Wandornamenten 2024-03-16T13:55:15+01:00

Bekijk ons aanbod wandornamenten!

Waar het begon met één wandornament, zien we nu in winkelstraten hele rijen ornamenten die dienst doen als gevelversiering.
Onze ornamenten zijn van hoogwaardig aluminium in combinatie met led verlichting

Wandverlichting keuze

De wandornamenten kunnen een neutraal thema of een kerstthema hebben. Zo kan een gevelornament uit bijvoorbeeld krullen (neutraal) of sterren (kerst) bestaan. Bij het plaatsen van ornamenten probeert men ze zo veel mogelijk op gelijke hoogte te hangen. Ook probeert men de afstand tussen de ornamenten zo gelijk mogelijk te houden zodat de gevelverlichting een mooie en rustige aanblik geeft.
Dan kan er bij de wandornamenten ook nog met de kleur van de verlichting worden gevarieerd. We zien echter dat bij wandornamenten vrijwel altijd voor warmwitte of witte led lichtslang zal worden gekozen.
Bekijk onze prijslijst.
N.B.: Gelet op de grote prijsstijging van grondstoffen en zeevrachttarieven zijn alle vermelde prijzen onder voorbehoud.

Montage

Waar moeten we opletten bij het plaatsen van wandornamenten.
De steensoort en de leeftijd hiervan bepalen de materiaalkeuze voor bevestiging van de wandornamenten. Natuurlijk speelt ook het gewicht van de gekozen wandornamenten een rol bij het kiezen van het bevestigingsmateriaal want we willen natuurlijk niet dat bij het eerste zuchtje wind onze verlichting op straat liggen.
Vroeger werden de wandornamenten van ijzer vervaardigd maar de laatste jaren kiest men voor aluminium ornamenten.
Ook de methode voor het bevestigen van de gekozen verlichting is belangrijk. Meestal kiest men voor kabelbinders om de verlichting vast te maken aan de ornamenten.
Alles bij elkaar krijgen we zo de perfecte wandornamenten en hebben daar, zeker als we voor ledverlichting hebben gekozen, jarenlang plezier van.

wandornamenten

Wandornamenten