Lantaarnpaalornamenten

/Lantaarnpaalornamenten
Lantaarnpaalornamenten 2024-06-12T10:51:03+01:00

Klik hier voor ons aanbod lantaarnpaalornamenten!

We zien in winkelstraten hele rijen lantaarnpalen waar ook de verlichting aan bevestigd kan worden. De lantaarnpaalornamenten kunnen een neutraal of een kerstthema hebben. Zo kan een ornament uit bijvoorbeeld krullen (neutraal) of sterren (kerst) of een combinatie hiervan bestaan.
Bekijk onze prijslijst.
N.B.: Gelet op de grote prijsstijging van grondstoffen en zeevrachttarieven zijn alle vermelde prijzen onder voorbehoud.

Omdat de plaatsing van de lantaarnpalen gelijkelijk in een straat of op een plein verspreid staan, zullen de lantaarnornamenten een mooie en rustige aanblik geven.
Dan kan er bij de lantaarnpaalornamenten ook nog met de kleur van de verlichting worden gevarieerd. We zien bij de paalornamenten dat niet altijd voor warmwitte of witte led lichtslang wordt gekozen maar juist ook voor kleur led lichtslang, voor een contrast met de kleur van de lantaarn zelf.

Lantaarnpaalverlichting montage

Waar moeten we opletten bij het plaatsen van paalornamenten.
Waar zeker op gelet moet worden is de hoogte van de lantaarnpaal en de doorrijhoogte voor het verkeer.
Bij hogere lantaarnpalen kunnen de lantaarnpaalornamenten bevestigd worden in speciaal gemaakte vlaggenstokhouders. Bij lagere lantaarnpalen worden de ornamenten bevestigd met op maat gemaakte manchetten. Deze vlaggenstokhouders en manchetten kunnen ook geleverd worden in de kleur van de lantaarnpaal zodat ze niet zullen opvallen.
Natuurlijk speelt ook het gewicht van de gekozen lantaarnornamenten een rol bij het kiezen van het bevestigingsmateriaal want we willen natuurlijk niet dat bij het eerste zuchtje wind onze paalornamenten op straat liggen.
Vroeger werden de paalornamenten van ijzer vervaardigd maar de laatste jaren kiest men voor aluminium ornamenten die hierdoor veel lichter van gewicht zijn.
Ook de methode voor het bevestigen van de gekozen verlichting is belangrijk. Meestal kiest men voor kabelbinders om de verlichting vast te maken aan de lantaarnpaalornamenten.
Uiteindelijk krijgen we zo de perfecte paalornamenten en hebben daar, zeker als we voor ledverlichting hebben gekozen, jarenlang plezier van.

lantaarnpaalornamenten

Lantaarnpaalornamenten