Kerstverlichting

/Kerstverlichting
Kerstverlichting 2018-02-17T17:38:48+01:00

kerstverlichting gevelornamentKlik hier voor ons aanbod in Kerstverlichting!

Decolights levert professionele kerstverlichting voor winkelcentra, straten, gebouwen en bomen. Kom in kerstsfeer met verlichting van Decolights

Waarom willen we kerstverlichting?

Kerst is het feest van het licht en de ster die boven de stal schitterde diende misschien wel als voorbeeld voor de huidige kerstverlichting. Om de één of andere reden is een kerstviering zonder lichtjes ondenkbaar geworden. We hebben het allemaal en zelfs een kaars kan dienst doen als kerst verlichting immers de eerste lichtjes in onze kerstboom waren echte kaarsjes. Licht is een symbool van hoop, warmte en van veiligheid. Als we het hebben over de donkere dagen voor kerst, hebben we het al snel over de gezellige kerstlampjes.

Als je het woord kerstverlichting als zoekterm gebruikt op een zoekmachine als Google word je bedolven onder de talloze mogelijkheden, kleuren, soorten, leveranciers en kwaliteiten.
We willen eigenlijk geen kerst zonder kerst verlichting, al is het maar een kaars op tafel.

De kerstverlichting wordt gebruikt in de maanden november en december als sfeerverlichting in de donkere dagen voor kerstmis. In veel winkelcentra en winkelstraten en op pleinen in steden wordt dan tijdelijke openbare verlichting opgehangen als versiering.

In de winkels duikt kerstverlichting vaak al voor de herfst op. Er bestaat geen wet die iemand verbiedt om al tijdens de nazomer feestverlichting in de tuin op te hangen en bovendien kan het ook gewoon sfeerverlichting worden genoemd. Het komt er dus op neer dat iedereen zelf bepaalt wanneer hij of zij verlichting plaatst.

Meestal zien we feestverlichting verschijnen als de stoomboot uit Spanje ons land binnenvaart. Sommigen zijn wat eerder en anderen wachten tot Sinterklaas weer weg vaart. Om toch een periode aan te geven zou ik zeggen….. hang de kerstverlichting op zo half november en haal het midden januari weer weg.

kerststerren
Kerstverlichting aan hoge lantaarnpaal
Kerstverlichting aan lage lantaarnpaal