Kroonluchters

/Kroonluchters
Kroonluchters 2021-06-23T09:44:53+01:00

Van aluminium ringen en lichtgordijnen maken we prachtige kroonluchters. De uitvoering en de toepassing kent maar weinig grenzen.

Het meest voor de hand ligt de ronde kroonluchter maar ook een vierkant- of een driehoeksframe is eenvoudig te realiseren. Om een mooie combinatie te creëren in een winkelgebied is het ook mogelijk om deze kroonluchters te combineren met platte kroonluchters aan de gevels.
Kroonluchters kunnen uw winkelstraat feeëriek verlichten door bevestiging aan de bestaande lantaarnpalen. Voorbeelden hiervan vindt op onze pagina over paalornamenten.
Of het nu gaat om een winkelcentrum, een partytent of een entree van bijvoorbeeld een hotel, deze combinatie van aluminum en gordijnverlichting vormt een eigentijdse blikvanger.

Graag en vrijblijvend kijken we samen met u naar de beste oplossing voor uw project, want kroonluchters kunnen op diverse maten gemaakt worden voor elk project.
N.B.: Gelet op de grote prijsstijging van grondstoffen en zeevrachttarieven zijn alle vermelde prijzen onder voorbehoud.