Disclaimer

/Disclaimer
Disclaimer 2018-05-14T10:32:47+01:00

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;

Het onderstaande is van toepassing op alle pagina’s binnen deze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde, of gestelde.

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Ongeautoriseerd- of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan vormen een inbreuk op intellectuele eigendomsrechten.

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient vooraf schriftelijk van ons te worden verkregen.

We maken gebruik van functionele en analytische cookies. De daarmee verzamelde gegevens worden niet gebruikt om activiteiten van individuele gebruikers te volgen.

Nadere informatie

Indien u nog vragen heeft of verder informatie wenst kunt u contact met ons opnemen. Wij behouden ons alle rechten voor.